Cautare

13008 de rezultate pentru "programul de lucru cu p ublicul" (7.21 secunde)
Cistigatorul in competitia pentru privatizarea Bancii Comerciale Romane este Erste Bank din Austria, care a platit 3,751 miliarde euro pentru 61,88% din actiunile BCR, au anuntat, marti seara, oficiali din Comisia pentru privatizarea BCR, care au deschis ofertele imbunatatite depuse de Erste si Millennium BCP din Portugalia, la sediul AVAS.
Deprinsi de comunism si social-democratie sa se taraie la limita subzistentei si indobitociti de saracie, bunicii nostri trebuie sa devina peste noapte fermieri europeni.
Cursuri pentru initierea spargatorilor se transmit in comunitatile informationale din Romania * Cei interesati au acces la manuale si filme didactice * Acestea sunt pe intelesul tuturor * Legislatia nu reglementeaza accesul si detinerea acestor materiale * Cei interesati pot cumpara si celebrele pontoarce, la un pret de nimic * Spargatorii profesionisti se pot informa fara restrictii despre conditiile de participare la Campionatul Mondial al Spargatorilor Prima data au fost incuietorile.
ßeful clinicii de recuperare medicala din cadrul Spitalului Elias, Mihai Berteanu (foto), a anuntat ieri ca presedintele Traian Basescu va ramane internat si saptamana viitoare, dar ca marti si miercuri il va insoti pe seful statului, impreuna cu un alt medic, intr-o vizita de lucru la Paris.
Gabriela Antoniu) Fostul premier Victor Ponta prezinta pe pagina sa de Facebook ceea ce numeste ADEVARUL DESPRE SCANDALUL BLAIR, SITUATIA ASA CUM A FOST IN REALITATE, dupa ce judecatorii de la instanta suprema au decis sa-i ridice interdictia de a vorbi in public despre acuzatiile aduse de procurorii DNA Ploiesti.
Nemultumirile conservatorilor privind intarzierile Coalitiei de a lua in calcul solicitarea PC de renegociere a protocolului de guvernare au fost primite cu raspunsuri dure din partea PNL-PD si cu moderatie de liderii UDMR.
Pentru prima data in istoria Constantei, un primar va semna un contract social-administrativ cu locuitorii orasului, prin care se obliga sa duca la indeplinire proiectele pe care le-a promovat in programul sau electoral si pentru care a fost, pana la urma, ales.
Prim-vicepresedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, marti, ca in acest moment, din cauza crizei economice, este nevoie de unitate politica si majoritate solida in Parlament pentru viitorul program de guvernare, dar nu de guvern de uniune nationala.
Toti acestia si-au depus proiecte pentru accesarea fondurilor SAPARD, prin Programul Fermierul.
In ceea ce priveste numarul proiectelor SAPARD, judetul Gorj este primul pe regiunea Oltenia, iar valoarea totala a acestora este de peste zece milioane de euro.
Viitorul Menarom continuaa saa fie incert deoarece actionarul majoritar, AVAS, nu a decis, nici pinaa acum, cind va relua privatizarea societaatii si nu a dat un verdict legat de programul de restructurare, intocmit de citeva saaptaamini.
Impulsionarea proprietarilor sa-si izoleze termic apartamentele face parte din Programul de reabilitare termica a cladirilor multietajate, lansat de MTCT, a declarat Gina Petrescu, reprezentanta ministerului.
Pentru a tine pasul cu ultimele noutati in domeniu, un aspect important in pregatirea angajatilor este perfectionarea. Angajatorii sunt din ce in ce mai interesati de studiile de completare si de specializare urmate de angajati.
Judetul Galati se situeaza undeva la jumatatea clasamentului in ceea ce priveste numarul de utilaje agricole detinute de fermieri.
Primarii si investitorii privati vor putea depune proiecte pentru a obtine fonduri europene pe Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR), dar banii vor veni abia de la anul. Anuntul a fost facut ieri de ministrul agriculturii, Decebal Traian Remes, prezent la Craiova pentru a prezenta avantajele programului.
Cu doua saptamâni înainte de Craciun, craiovenii au început deja goana dupa cadouri si produse alimentare. Aglomeratia din magazine este greu de evitat.Pentru ca este un moment de mare importanta religioasa, Craciunul este sarbatorit cu mult fast de craioveni - cadouri, brazi si mai ales o masa îmbelsugata.
aduce la cunostinta tuturor abonatilor ca, in perioada 1 - 3 mai 2009, dispeceratul, echipele de interventie, dar si reprezentantii societatii, vor lucra dupa program normal, iar apelurile catre telefoanele dispeceratului 0241/66.
Premierul Emil Boc a avut astazi o disputa verbala cu secretarul general al Ministerului pentru IMM-uri, Ioan Hidegcuti, pe tema dificultatilor privind procesarea dosarelor depuse pentru Programul Prima Casa, Boc cerandu-i secretarului general sa nu il ia "peste picior".
Romania are asigurarea ca dispune de sprijinul FMI. Oficialul FMI a mentionat ca ar fi periculos pentru Romania sa renunte la masurile de ajustare adoptate".
Guvernul Ponta vrea TVA redus la alimentele de baza Social democratul Ilie Sarbu a declarat Vineri ca este de acord cu reducerea TVA-ului la alimentele de baza. "Eu am avut un proiect cu reducerea TVA-ului la alimentele de baza.
google-analytics.com